TUIG!


Samen met Jens Dawn organiseer ik Tuig.


TUIG is een krant vol illustraties en grafisch ontwerp van lokaal talent.

Drie maal per jaar kan je de krant vinden ze wordt verspreid over provincie Antwerpen (en soms daarbuiten). Met een oplage van +5000 exemplaren en dankzij de steun van de adverteerders gratis om mee te nemen.


Tuig organiseert ook een podcast, expo's, markten en zet zich in om zowel illustrators als grafisch ontwerpers te verbinden en op de kaart te zetten.


Meer info op: https://www.tuig.rocks/

IMG_1059
IMG_0731
IMG_1061
live

live tekenen tijdens lezingen

Visual Harvesting

Een studiedag of een lezing kan soms overweldigend zijn voor deelnemers. Het is daarom erg handig om een visuele samenvatting te kunnen tonen aan het einde van de dag. 


"Visual Harvesting" betekent  dat een tekenaar notities en tekeningen maakt bij de inhoud van een lezing, vergadering of bevraging. Dit zorgt voor een luchtig overzicht. Dit visueel geheugensteuntje kan gewoon op het einde van de dag bekeken worden, of het kan later online staan of worden rondgemaild.


Neem zeker contact met me op als je ge├»nteresseerd bent in een "Visual Harvesting"-sessie op je bedrijf of vereniging. 


geboortekaartjes, uitnodigingen,...

Drukwerk op maat

Zoek je een origineel ontwerp voor een geboortekaartje of uitnodiging? Neem zeker even contact met me op om je idee te bespreken. 

Je wordt betrokken in elke stap van het proces, als je dat graag wilt, en het resultaat wordt digitaal afgeleverd (maar ik kan je ook helpen met het zoeken van een geschikte drukker/printshop).


Voor meer voorbeelden kan je een kijkje nemen in mijn portfolio.

IMG_1326
IMG_1320
IMG_1336
IMG_1308

schetsen en schrijven

dagboeken

Sinds enkele jaren houd ik geïllustreerde dagboeken en reisverslagen bij. Die deel ik van tijd tot tijd op Instagram,

je kan me vinden via:


@mila.vangoethem

u vraagt, wij tekenen!

illustraties en strips op maat

Als je een tekenaar zoekt voor illustraties of strips bij een artikel of een boek, mag je me zeker contacteren met je idee. 
Ik werk dikwijls concrete plannen uit, maar ik denk ook graag mee over een strip of illustratie die een concept kan verduidelijken.

Op deze pagina staan enkele boeken waar ik illustraties of strips voor heb gemaakt. 

Steve Leon & the accusations


Ik ben violist/mandolinespeler in de Antwerpse Indie/Alt Country band Steve Leon & the Accusations. 


En daar maak ik ook het artwork voor, dus hou zeker onze bandcamp in het oog voor de EP die binnenkort uitkomt! En natuurlijk zet ik stiekem ook illustraties op onze instagrampagina.